Gratis verzending vanaf €75
Zoeken
Sluit dit zoekvak.
SKU N/A Categorieën , , Tags , ,

Luca Stripe Hemd

22,95

Ontdek het Luca Stripe Hemd: Ultiem Comfort, Stijl & Extra Lange Levensduur

Laat jouw zoon de ultieme comfort-ervaring beleven met het Luca Stripe Hemd voor jongens, gemaakt van 95% zacht katoen en 5% elastaan. Dit hemdje biedt een ongeëvenaard comfort, een perfecte pasvorm, ademt uitstekend en voelt heerlijk zacht aan op de gevoelige huid van kinderen. Meer dan een gewoon hemdje, het is een bewuste keuze voor ultiem draagcomfort, een trendy look en een extra lange levensduur.

Comfortabel & zacht:

De natuurlijke materialen en perfecte pasvorm zorgen voor ongeëvenaard comfort tijdens het spelen, rennen en ravotten. De zachte katoen voelt heerlijk aan op de huid en de elastische elastan zorgt voor extra bewegingsvrijheid. Jouw zoon kan de hele dag onbezorgd spelen zonder last te hebben van schurende of knellende kleding.

Langere lengte:

Dit hemdje is iets langer ontworpen dan standaard, waardoor jouw zoon er langer plezier van heeft. Zo draagt hij het langer zonder dat het te kort wordt, ideaal voor de groeiende jongen. Je hoeft dus minder vaak nieuwe hemdjes te kopen, wat goed is voor jouw portemonnee en het milieu.

Luca Stripe Hemd Stijlvol & tijdloos:

Diverse kleuren en modellen die perfect aansluiten bij de unieke stijl van jouw zoon. Of hij nu kiest voor een klassieke effen kleur of een trendy print, Tistelief heeft een Hemd voor jongens dat bij hem past. De tijdloze designs zorgen ervoor dat het hemdje lang mee kan.

Hoge kwaliteit:

We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen die lang meegaan en hun vorm en kleur behouden, wassing na wassing. Zo bespaar je op de lange termijn en hoef je minder hemdjes te kopen. Het hemdje is gemaakt om lang mee te gaan, zelfs met de wilde avonturen van jouw zoon.

Bekijk ook onze andere trendy jongenshemden:

  • Sky Blue: Dit effen blauwe hemdje is een echte basic die in elke garderobe past.

  • Linnen look: Dit hemdje met linnen look is perfect voor warme dagen. De luchtige stof zorgt voor een fris en comfortabel gevoel.

  • Bruno Brown: Dit bruine hemdje met subtiele streep is perfect voor een casual chique look.

Investeer in het comfort, de stijl en de extra lange levensduur van het Luca Stripe Hemd voor jongens. Ervaar het verschil en deel de liefde!

Product details

Extra informatie:

  • Materiaal: 95% Katoen, 5% Elastaan
  • Wasvoorschrift: Machinewasbaar op 30 graden
  • Verkrijgbaar in verschillende maten van: 50 tot 146

Deze vind je ook te lief

Maattabel

LeeftijdKledingmaatHoofdomtrek
0-3 maanden50/56Circa 39 cm
4-6 maanden62/68Circa 43 cm
6-11 maanden74/80Circa 46 cm
12-24 maanden86/92Circa 49 cm

Wil je een andere maat? Kies dan hieronder de maatwerk maat:

Maatwerk

LeeftijdKledingmaatHoofdomtrek
premature4433-35
2-4 jaar98/10451-53
4-6 jaar110-11653-55
7 jaar en ouder55+
Chat openen
Hallo 👋
Heb je een vraag, dan help ik je graag!